Info/priser

siolia

Tatuering

Jag vill att din tatuering ska bli personlig och därför ritar jag alltid upp efter dina önskemål. Vill du boka en tid för tatuering hos mig? Skicka ett mail – det jag behöver är din idé, ungefärlig storlek och placering.

1200:- / timman. 

Kosmetisk-/medicinsk tatuering

Vid kosmetisk/medicinsk tatuering (permanent makeup) införs pigment i huden med hjälp av en nål. En viss del av pigmentet kommer att försvinna under läkning, det pigment som ligger djupare stannar kvar och bildar tatueringen. Du har alltid ett kostnadsfritt återbesök tidigast 4 veckor efter besöket.

Tatueringen sitter i 1­-3 år och är inte en permanent tatuering. Den kommer att blekas och när du önskar så tatueras nya pigment in.

Microblade 3D-­Bryn
Tatuerade strån i önskad färg och form, som förstärker dina naturliga bryn eller helt enkelt ger dig strån som du saknar. Ett otroligt naturligt resultat.

3600:-­ inkl. ett återbesök
I fyllning av redan gjorda bryn från 1200:­-

Microblade 3D-Bryn + Shading:
Tatuerade strån och en skugga som ger ett fylligare bryn. Perfekt för dig som har lite egna strån eller helt saknar strån.

4000:-­ inkl. ett återbesök
I fyllning av redan gjorda  bryn + skugga  1600:­-

Lipliner ­/ Fylld Läpp 

Har du otydlig kontur eller ojämn form på läppen kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering. Antingen genom att lägga en fin linje längs din egen läppkontur som förstärker din egen form, eller lite utanför för att ge intrycket av en större läpp.

3600:­- inkl. ett återbesök
I fyllning av redan gjord lipliner från 1200:­-

Helt fylld läpp: 5000:- inkl. ett återbesök 

Eyeliner ­

Genom att tatuera in en tunn linje i ögonfransraden får dina ögon en fin inramning som förstorar och öppnar upp ögonen. Tjocklek kan självklart varieras efter önskemål och det går även att göra i under fransraden.

2600:­- inkl. ett återbesök
I fyllning av redan gjord eyeliner från 1200:­-

Övre + nedre eyeliner

3000:­- inkl. ett återbesök
I fyllning av redan gjord eyeliner från 1500:­-

Övrigt: Skönhetsfläck. Fräknar.

Medicinsk tatuering

Areola

Areola ­/vårtgårdspigmentering vänder sig till dig som har gjort bröstreduktion och behöver en ny bröstvårta. Fungerar även utmärkt om du vill ändra färg eller storlek på dina befintliga bröstvårtor.

Tatuering av Areola kan ske tidigast 6 månader efter ett kirurgiskt ingrepp.

Ny bröstvårta 4300:­-
I fyllning av redan gjord bröstvårta från 2000:­-
Ärr runt bröstvårta 3000:­-

Ärrkamouflage

Ett ärr från en plastikoperation, skada eller brännskada går att göra nästintill osynligt. Ett hudnära pigment tatueras in som gör att ärret inte syns. Det fungerar bra på alla slags vita ärr på kroppen, i ansiktet eller runt bröstvårtorna. Även brännskadad hud kan få ett bättre utseende.

30 min 1000:­-
Ärr runt bröstvårta 2000:­-

Att du är nöjd är viktigt för mig!